Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
feketekalaposlany

Miért írok/miért jó írás?

A fekete kalapos lány · 4 hete
Azt hiszem, itt sok különböző vélemény születhet, de azért valamennyire hasonlít mindenkivel a véleményem. Először is, abban megegyezhetünk, írni csodálatos dolog. Ír valaki közületek? Biztos vagyok benne, hogy ezt a tényt nem tagadná. Hiszen miért eszünk süteményt? Mert finom. Miért írunk? Mert jó. Ezen kívül sok más érv is szól mellette. 
Mindenkinek van egy különböző története. Én mindig nagyon félős voltam, még most is az vagyok. Kiskoromban, ha féltem, ami csaknem minden éjszaka megtörtént, bugyuta kis sztorikat meséltem magamnak egy kislányról(Piriről), aki sétál az erdőben, Kábé ennyi volt a történet, folyton változtattam a ruháit, találkozott mindenféle élőlénnyel, és ez sikeresen elvonta a figyelmem a sötétben rejtőző szörnyekről. Ahogy telt az idő, egyre több mesém lett, már nem is annyira rosszak. Kész regények születtek a fejemben, és egyszer csak eszembe jutott, hogy ezeket leírhatnám. Így kezdődött az életem értelme. Az írás lehet a legjobb barátod, az életed, a munkád, mindened. Kifejezheted magad benne, elsírhatod a mondatokban a bánatod, vagy némán kérhetsz segítséget, esetleg szerelmet vallhatsz. Engem megmentett az írás. Tudom, primitíven hangzik, de így volt. Így van. 
Kicsit vegyük személytelenül a pontokat. Rengeteg magányos ember van, rengeteg meg nem értett, megbántott, otthagyott, összetört, haldokló ember van a világban, akit az írás menthet meg. Vagy az ő írása, vagy a tiéd, amit elolvas. 
Vannak írói felületek, vegyük a wattpadot, tudom nincs sok jó hír róla, de nekem csodás emlékeim maradtak meg az oldalról. Barátaim lettek, sok barátom, sok olvasóm, akik szerettek, és a szó szoros értelmében támogattak, mert voltak olyan dolgok, amiket csak oda mertem kiírni, névtelenül. Segítséget kértem, és huszan futottak oda hozzám(persze képletesen), hogy átöleljenek. Megbecsültek, és önbizalmat adtak. Azt gondolom, a wattpad nem rossz. Természetesen van egy romlott, ocsmány oldala, amitől nekem is hányingerem van, de minek nincs? Borzalmas embereket nagyon könnyű találni. 
Egyszóval, nagyon nagy örömmel ajánlom mindenkinek. 
Vissza térve a témára, természetesen nem mindenkinek jön be az írás, ez van, bele kell törődni, én sem tudok zongorázni, pedig annyira szeretnék. Olvass. Az ugyanolyan csodás, mintha írnál. Aki olvas, művelt lesz, apró dolgokat tud értékelni, lehet vele beszélgetni, jobban megérti az embereket. 
És ha már itt tartunk, írni azért annyira jó, mert ha kiadsz a kezed közül egy munkát, akkor tudhatod, hogy az előbb felsoroltak talán teljesen átformálnak egy embert a jó irányba, a te könyved segítségével.

Puszil 
A fekete kalapos lány
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Summer Bittmor · 3 hete
Nagyon igazad van ????
A fekete kalapos lány
Hallóka olvasók! Egy őrült, lázadó tinédzser lennék...mint mindenki, természetesen, de azt hiszem én ennek a műfajnak egy kicsit erősebb vonalát képviselem. Olvashattok itt könyvekről, a véleményemről bármilyen dolgokban, a könyveimről, és azt hiszem csak úgy az életről. Puszil A fekete kalapos lány